Kort uppdatering från vår roadtrip

Florida väljer att inte erbjuda sitt vanliga fina väder under denna vecka, solskensstaten jo visst... Istället är det åskväder över hela södra delen av Florida vilket förstör våra planer lite. Vi hade ju nämligen tänkt tillbringa de flesta dagarna av vår mini semester i Key west men det känns inte som en bra ide om vädret där ska vara kasst, vi vill ju ligga på stranden och lapa sol inte söka skydd från regnet! Men det gäller bara att göra det bästa av situationen så nu tillbringar vi en extra dag i st Augustine och njuter av det fina vädret här innan vi troligen åker ner till Miami för två dagar för att sedan åka upp till Orlando där det antingen blir universal studio eller Disney World, kan verkligen inte bestämma oss för vad vi hellre vill se. Jag menar universal har ju Harry Potter världen plus coola karuseller men Disney är ju Disney <3 Efter Orlando blir det sedan nog så att vi åker tillbaka upp till North Carolina/South Carolina och där hänger på någon bra strand, vädret där är i alla fall soligt och kan vara trevligt att avsluta sista tiderna i staterna nära våra hemtrakter. 

Aja, vi får se hur det blir. Vi väljer att ta en dag i taget då så mycket av våra planer beror på vädret. Nu ska jag sova så jag orkar upp för att ta vår löptur imorgon kl 7. Ja ni läste rätt, vi ska upp och träna kl 7 på semestern men innan ni börjar tänka att "jo, det kommer ju hända" så ska jag bara meddela att vi gjorde samma sak imorse faktiskt! Så de ni! 

Avslutar med en bild från stranden idag som Anna tog med sin amerikanska mobil (därav den dåliga kvalitén). Puss och kram så länge! 



Kommentera här: