Going back to Sweden!

Snaaart hemma i Sverige! Sitter just nu på flygplatsen i washington med min cappuccino från starbucks och väntar på mitt nästa flyg som går till London om tre timmar (sedan åker jag från London till Arlanda). Underbar resväg, bara 30 timmars restid totalt med all väntetid mellan flygen... Men ska inte klaga alltför mycket då jag snart är hemma i Sverige igen! Underbart att få träffa alla igen, börjar med bästa Erica som kommer och hämtar mig på Arlanda sedan blir det hem till familjen på tisdagen för att förbereda och fira syrrans 30 årsdag och sedan Umeå på söndagen. Underbara två veckor av semester hemma innan jobbet börjar den 9 juni! <3

Har fortfarande inte laddat över bilderna från kameran till datorn men lovar attt lägga upp bilder från alla platser vi besökte i Florida någon gång i veckan. Har dock lite bilder från Annas kamera som ni kan få njuta av istället från ocean isle beach och Raleigh, puss och kram så länge! 


Vi pch Annas professor som tog med oss ut till en bar sista kvällen i Raleigh, hon tog också med oss till en underbar glassbar. Hemmagjord glass i väldigt många olika smaker (du hade älskat stället pappa!) tex tog jag smakerna jordgubb/rabarber, saltad pecan karamell och lavender. Rabarber/jordgubb var underbar men lavender smakade mest parfym (vilket var väntat men var ändå tvungen att pröva den). De hade också vegan glass vilket är ganska ovanligt enligt Annas professor som är vegetarian. 



Resans chaufför Emma och vår lilla vita pärla.

Ocean isle beach 

Ocean isle beach 


Bilder på hotellet i ocean isle beach, väldigt bra läge som ni kan se på bilderna , perfekt med utomhuspoolen och direkt på stranden. 

Havet är kallt men man är väl ingen badkruka (det är dock Anna som därför tog bilder istället) 




Emma var konstigt nog inte så nöjd när jag råkade skvätta lite vatten på henne 


Det var allt, orkar inte leta igenom resten av bilderna så ni får nöja er med dessa så länge. Syns om 16 timmar Sverige!