Best Chances???

Har hela veckan fått mail från universitetet med varningar om allvarligt väder i form av åska, hagel och stark vind. Jättekul att vi har 29-32 grader varmt fast med åska istället för sol. Känns väldigt trevligt att det är som en bastu varje dag man kliver utanför dörren och mam helst bara vill gå i bikini på grund av värmen men samtidigt vet man att det lika gärna kan börja hagla och blåsa storm när som helst så man vill ju ändå ha lite skyddande kläder på. Jag gillar värme men vill gärna ha sol med det, tack! I alla fall så kom det idag ytterligare ett mail som jag tyckte hade lite underhållande formulering, vad tycker ni?
 
 
Själv tycker jag kanske inte "best chances" är det lämpligaste uttrycket att använda i just den här situationen. Hahah låter ju som om vi ska se fram emot att ovädret kommer vara värst idag och inatt, personligen tycker jag då istället att man kanske skulle kunna benämna det som att "most likely" eller något om risken för allvarligt väder är störst. Suck, amerikanare alltså... 
 
Nuuu ska jag dock återgå till plugget, finals week och allt det där börjar närma sig. Slänger upp en bild från new york och brooklyn bridge som avslutning. Puss och kram så länge!